سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

66811000021

محلول گلیسیرین Laboratory دکتر مجللی

شناسه محصول : 8753 دسته : ,

گلیسرول یا گلیسیرین، الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود ولی در دیگر حلال‌ها بسیار کم محلول است.

تماس بگیرید

آیا قیمت مناسب‌تری سراغ دارید؟
بلیخیر
موجود است
تضمین بهترین قیمت
ضمانت اصل بودن
تحویل اکسپرس
بسته بندی زیبا
نقد و بررسی اجمالی

فروش محلول گلیسیرین (گرید Laboratory)

فروشگاه اینترنتی آویژه پیشرو در ارائه و فروش انواع مواد شیمیایی با کیفیت منحصر به فرد و کمترین میزان قیمت، همواره در کسب اعتماد مشتریان خود کوشا بوده است. فروش محلول گلیسیرین به صورت آنلاین در فروشگاه اینترنتی آویژه صورت می­ پذیرد. این محصول با کیفیت، ساخت شرکت صنایع دکتر مجللی می ­باشد. اطلاعات محصول به شرح زیر است و جهت آگاهی از قیمت و خرید محلول گلیسیرین می ­توانید جدول روبرو را ملاحظه فرمایید.

گلیسرول یا گلیسیرین، الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود ولی در دیگر حلال‌ها بسیار کم محلول است. گلیسرول در حضور گرما و مواد آب‌گیر، آب از دست داده و به آلدهید دودکننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب مشاهده می شود. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوگلیسرید یا تری‌گلیسرید را می‌سازد.

خصوصیات محلول گلیسیرین

  • گلیسرول در حلال های آلی بسیار کم محلول است.
  • گلیسیرین به هر نسبتی در آب  و اتانول حل می شود.
  • گلیسرول شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است.

موارد مصرف محلول گلیسیرین

  • از گلیسیرول خالص در داروسازی استفاده می‌شود.
  • گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم­ های صورت به کار می‌رود.
  • این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.
  • در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک­ های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.

خرید محلول گلیسیرین

شما می­ توانید هم اکنون گلیسیرین را با کیفیت تضمین شده، مناسب ترین قیمت، معتبرترین برند و در بسته بندی ­های گوناگون از طریق ثبت درخواست در سایت آویژه خریداری نمایید.

اطلاعات تکمیلی محصول
فرمول شیمیایی C3H8O3
فرمول مولکولی C3H8O3
جرم مولکولی 92.10 g/mol
چگالی 1.26 g/cm3
دمای ذوب 18 cº
درصد خلوص 99-101%
نمایش ادامه مطلب
نظرات کاربران

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید. بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید. به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “محلول گلیسیرین Laboratory دکتر مجللی”

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پرسش و پاسخ

    برای ثبت پرسش، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

    نقد و بررسی
    افزودن به سبد خرید
    مقایسه محصولات

    0 محصول

    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول